nbfren

REFERANSER

Bernard Noblet, Kjellermester, Domaine de la Romanée-Conti:

«Med sitt engasjement og sin lidenskap for vin har Marie-Christine en skarp evne til å finne frem til vinens karakter og potensiale»

 Jostein Hancke, tidligere Fine Wine Manager hos vinimportører Bibendum og Strøm i Altia:

 «Jeg valgte Marie-Christine fordi hun er en dedikert og dyktig fagperson,  standhaftig, målrettet og ærlig. Hun får meg til å vokse. Hun tar meg på en reise. Jeg lærer masse om fransk vin sammen med henne. Siden vi begynte å jobbe med henne  i januar 2012, har vi fått veldig bra presse, til og med toppanmeldelser, samt fått mye mer oppmerksomhet fra presse og monopolkundene enn på mange år. Vinene selger bra og vi har sendt inn nye bestillinger. Marie-Christine er veldig flink til å følge opp faglig og holde meg orientert. Jeg er veldig glad for det samarbeidet vi har.  Jeg hadde ikke hatt tid til å finne produsentene hun har funnet for meg. Jeg bare sier til henne «jeg trenger en vin som har den kvalitet, den smaken til den prisen» så finner hun den for meg. Jeg oppmuntrer henne til å forsette å utvikle sin portefølje med produsenter fra hele Frankrike. Hun kjenner Burgund som sin egen bukselomme og representerer allerede mange flotte produsenter i sin portfolio. Hun har også et fantastisk kontaktnett som er utrolig verdifult for fremtidig samarbeid. Jeg anbefaler henne på det sterkeste.”

Alexandrine Roy, eier og vinmaker, Domaine Marc Roy, Gevrey-Chambertin:

«Helt siden Marie-Christine begynte sitt firma visste jeg at det kom til å bli en suksess og jeg ville bli en del av det. Jeg føler meg helt trygg ved å jobbe sammen med henne og jeg vet at mine viner er i beste hender. Det som er mest betryggende for meg er at hun kjenner vår vingård og våre viner perfekt, og kan markedsføre dem like bra som meg selv.  Det er sjelden at man kan ha full tillit til sin agent».

Ingenium Loci WINES